<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  Slik utnytter du sertifiseringen til det fulle

  15.02.17

  67

  En sertifisering kan gi bedriften din store fordeler. Her er tipsene for hvordan du aktivt kan bruke sertifiseringen til å tiltrekke nye kunder, talenter og ikke minst begeistre medarbeiderne.

  Med en sertifiseringen har du bevist at bedriften er en fremragende arbeidsplass. Du har lykkes i å utvikle en god organisasjonskultur og en ledelse basert på gjensidig tillit. Nå er det på tide å høste godene av resultatet og utnytte sertifiseringen til det fulle.

  Som sertifisert kan du benytte Great Place to Work Sertifisert-logo fritt i bedriftens kommunikasjon. Dette kan være et sterk virkemiddel å bruke både internt og eksternt.

  Her er tipsene for hvordan du kan kommunisere utmerkelsen:

  Gjør medarbeiderne dine oppmerksomme på at de jobber i en sertifisert bedrift

  Bedrifter med tillitsbasert kultur og ledelse fostrer høyere produktivitet og har samtidig lavere turnover eller “gjennomtrekk” av ansatte.  

  En sertifisert bedrift har lykkes med å oppnå et godt lederskap og en god organisasjonskultur som er basert på tillit. Denne bragden må du ikke nøle med å dele med de ansatte.

  Du kan for eksempel dele det glade budskap i en e-post:

  Gratulerer! Takk for dine tilbakemeldinger, vi er nå en Great Place to Work-sertifisert bedrift. Denne utmerkelsen er et synlig bevis på at vi er en fremragende arbeidsplass! Les gjerne hva dine kolleger mener om arbeidsplassen i den fullstendige Great Place to Work-rapporten. 

  Bruk også sosiale medier til å spe nyheten, og gjør det enkelt for dine medarbeidere å gjøre det samme. Jo mer blest bedrifter skaper, desto lengre ut når budskapet. 

  Da McDonald’s ble sertifisert og kom på tredjeplass i kåringen over Norges beste arbeidsplasser, la de ut denne oppdateringen på Facebook.

  McDonald's utnytt sertifiseringen til det fulle great place to work.png

  Også Vitari AS var raskt ute på sosiale medier da de mottok pokal for deres plassering i Europa.

  Vitari utnytt sertifiseringen til det fulle.png


  Bruk sertifiseringen når du søker nye talenter

  Sertifiseringen er spesielt gunstig å benytte seg av når du søker etter nye talenter og kan gjøre at bedriften utpeker seg. Inkluder derfor logoen i stillingsutlysningen og bruk den aktivt på alle de plattformer hvor dine fremtidige medarbeidere kan befinne seg.

  Selvaag Bolig kommuniserte for eksempel deres bragd i søket etter ny produktsjef på denne måten. 

  Selvaag utnytt sertifiseringen til det fulle.png

  Synliggjør bragden for kundene dine

  Fornøyde medarbeidere som trives i jobben er en god forutsetning for å yte utmerket kundeservice. En sertifisering gjør derfor bedriften mer attraktiv for kunder, og glem derfor ikke å synliggjøre utmerkelsen utad.

  Da EiendomsMegler 1 Midt-Norge ble sertifisert ble dette delt på både hjemmesiden og i sosiale medier for kunder å se.

  Eiendom1 - utnytt sertifiseringen til det fulle.png

  Sertifiseringen bør også kommuniseres i salgs- og anbudsrunder, og kan for eksempel brukes til å supplere annen dokumentasjon som HMS, miljøfyrtårn og lignende.

  New Call-to-action

  Jannik Krohn Falck

  Skrevet av Jannik Krohn Falck

  Jannik etablerte Great Place to Work i 2003 og er i dag administrerende direktør og partner i selskapet. Han jobber aktivt med analyse, rådgivning og lederutvikling, og har tilegnet seg bred bransjeinnsikt etter mer enn 15 års erfaring. Jannik er utdannet siviløkonom, og har også bakgrunn i studier i innovasjon og entreprenørskap ved Boston University.

  Populære innlegg