<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  Book et møte
  Kontakt oss

  Listen over verdens beste multinasjonale arbeidsplasser er her - vi gratulerer!

  11.10.19

  2019_list_social_wide_1200x630

  Å skape god og tillitsbasert kultur er imponerende. Å gjøre det på tvers av landegrenser er en bragd.

  Verden er i konstant endring. Hva vi betraktet som bra, nyskapende og banebrytende for en tid tilbake, er i dag hverdagskost. Dette gjelder også for arbeidsplasser. Verdens Beste Arbeidsplasser leder an. Fremtiden vil betegnes som inkluderende kulturer med genuine ledere som motiverer, inspirerer og heier på de som utvikler seg og bidrar til organisasjonen formål.

  Listen over verdens beste multinasjonale arbeidsplasser er årets siste kåring – sett med norske øyne. Mer enn 10.000 organisasjoner og 11.5 millioner medarbeidere danner grunnlaget for undersøkelsen, som er et samarbeid mellom Great Place To Work-institusjoner verden over. Av disse har 25 multinasjonale selskap fått utmerkelsen Verdens Beste. Disse organisasjonene har jobbet hardt og målrettet med å bygge en tillitsbasert kultur, og vist at det er mulig å skape et fremragende arbeidsmiljø – også i organisasjoner som går på tvers av landegrensene.

  Verdens Beste Arbeidsplasser 2019

  Høye krav

  For å få denne utmerkelsen, må organisasjonene ha minst 5000 ansatte på verdensbasis og listes i minimum fem nasjonale kåringer over de beste arbeidsplassene.

  Se hele listen her

  Jannik Krohn Falck

  Skrevet av Jannik Krohn Falck

  Jannik etablerte Great Place to Work i 2003 og er i dag administrerende direktør og partner i selskapet. Han jobber aktivt med analyse, rådgivning og lederutvikling, og har tilegnet seg bred bransjeinnsikt etter mer enn 15 års erfaring. Jannik er utdannet siviløkonom, og har også bakgrunn i studier i innovasjon og entreprenørskap ved Boston University.

  Populære innlegg